Publicaţia gratuită “Metro” a preluat fotografia în care Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, îşi aranja sutienul în faţa unui alegător. Poza a fost făcută în timp ce Elena Udrea făcea o baie de mulţime la Drobeta Turnu Severin.

Ziarul britanic, distribuit în mijloacele de transport din toată Anglia, susţine că imaginea a iscat discuţii în România despre cum trebuie să se îmbrace femeile din politică.

Publicaţia chiar a făcut un sondaj online la care cititorii sunt întrebaţi dacă Elena Udrea ar trebui să se acopere mai mult. Se pare că 76% dintre votanţi au fost încântaţi de ce au văzut astfel că au răspuns negativ, în timp ce doar 24% au rămas fideli trecutului puritan şi victorian al Albionului şi au spus că Udrea ar trebui să umble în ţinute mai puţin “aerisite”.

“Metro” reia şi o parte din reacţiile românilor la poza cu “ajustarea harnaşamentului”. “Bălăngănindu-şi sânii în faţa potenţialilor votanţi e o modalitate ieftină de a atrage atenţia”, declaraţia aparţinând, în mod absolut nesurprinzător, unei casnice de 30 de ani, pe numele ei, Nadia Dascălu.

În schimb, bărbaţii între două vârste par a fi ajuns la vârsta marilor îngăduinţe. “În mod cert, ştie să comunice cu electoratul, cel puţin cel masculin”, a constatat Emil Stolojan, 36 de ani.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here