Fie ca e vorba de un barbat sau chiar despre o alta femeie, raspunsul la intrebarea „De ce insala o femeie?” este destul de simplu: ceva in topografia relatiei voastre s-a schimbat.

Problema asta apare mereu, oriunde si la oricine, avand in vedere ca oamenii nu sunt roboti si nu pot oferi un pachet de servicii complete si neschimbate pentru o perioada mai lunga de, probabil, cateva ore. Ea se poate materializa intr-o cearta, o discutie calma, sau pur si simplu o serie de exagerari care se sfarsesc cu unul dintre voi devenind infidel; sau intr-o sumedenie de alte moduri.

In ceea ce ma priveste cred ca femeile si barbatii sunt aproape la fel in privinta asta, adica ambii pot insela din aceleasi motive. Cunosc atat barbati cat si femei care si-au inselat partenerul pentru ca viata sexuala era nesatisfacatoare, sau pentru ca intervenise plictiseala, sau pentru ca ceea ce se numeste comunicare nu mai exista, iar apropierea de oricare din aceste subiecte genera o serie de isterii din partea celuilalt.

Cunosc atat barbati cat si femei care au inselat pentru ca erau satui sa fie jucati pe degete si folositi, sa fie impinsi de la o extrema emotionala la alta, sau pentru ca atentia lipsea cu desavarsire. La urma urmei nimanui nu-i place sa fie ignorat constant cate 48 de ore, apoi sa primeasca declaratii de dragoste, indiferent de scuze. La un moment dat creierul tau realizeaza ca astea doua se bat cap in cap.

Pentru ca nu vreau sa hranesc cliseul si sa continui insirand o serie de intamplari ale unor cunoscuti, voi face, in schimb, o scurta lista.

DE CE INSALA FEMEILE?

Pentru ca nu ai simtul umorului, iar asta e un chin imposibil de suportat mai mult de vreo luna. Iar ca sa fie o luna sexul trebuie sa fie al naibii de bun.

Pentru ca nu esti bun la pat. Iar in punctul asta e cel mai greu sa ajungi, dar daca ai facut-o, imi pare rau pentru tine.

Pentru ca nu ai nici cea mai mica urma de gusturi indiferent daca este vorba de haine, parfumuri, arta, muzica, gastronomie, literatura, destinatii de vacanta etc.

Pentru ca habar nu ai sa vorbesti. Continui sa cred ca cea mai importanta intr-o relatie este comunicarea, iar cine spune ca asta este o aberatie probabil adoarme imediat dupa sex sau porneste televizorul imediat dupa cina.

Pentru ca esti un siropos incurabil si atat de romantic incat probabil pana si o domnisoara educata din secolul 17 te-ar gasi nepotrivit.

Pentru ca esti atat de dur si cladit din beton armat incat pana si Hemingway sau chiar Mike Tyson ti-ar spune sa o iei mai incet.

Pentru ca esti un cliseu ambulant care crede ca cea mai mare avutie e masina si casa, iar femeia e facuta pentru sex si gatit. Dar din nou, sa fii parasit de o femeie in cazul asta e greu, pentru ca ar trebui sa iti gasesti una mai intai.

Pentru ca esti prea amabil, prea intelegator, prea bine voitor, prea cuminte si prea fara initiativa. Serios, nu zice nimeni sa te apuci de shibari sau sa urli la ea, dar fa-o sa se simta in largul ei.

Pentru ca nu ai destui bani. Glumesc, o femeie nu o sa te paraseasca niciodata pentru asta, motivul e mereu unul din cele de mai sus.

Pentru ca nu ai facut absolut nimic. Pentru ca asa se petrec lucrurile, incep si se termina, chiar daca tu nu stii inca.

Pentru ca tu ai inselat-o primul, iar unii oameni gasesc platitul cu aceeasi moneda ca fiind cel mai facil mod de a se razbuna. In cazul in care i-ai impins tu acolo, nu prea ai de ce sa fii nervos.

Citește mai mult pe Elle.ro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here