Deși are un nou patron de o perioadă bună de timp, clubul Rapid continuă să aibă probleme serioase din punct de vedere financiar și datoriile îi pot băga în faliment pe alb-vișinii.

Primul care ar putea “ajuta” la intrarea echipei în faliment este chiar salvatorul din sezonul trecut, Viorel Moldovan. Antrenorul are de încasat 50.000 de euro și 70.000 lei de la Rapid și sătul de promisiuni acesta s-a adresat comisiilor FRF pentru a-și primi drepturile.

“La toate problemele existente, s-a mai adăugat una, creată tocmai de Moldovan. Chiar dacă are dreptate să își ceară salariile restante, toată lumea e de părere că și-a ales greșit momentul”, au punctat oficialii giuleșteni.

Se pare că Moraru nu dorește să-i achite restanțele lui Moldovan fiind de părere că acel contract este unul păgubos și o învinovățește de această situație pe Cristina Andronache.

“Cine a făcut aceste contracte, o să răspundă în fața legii! E inadmisibil să existe asemenea pretenții exagerate financiare față de un club aflat în asemenea situație”, a fost reacția omului de afaceri.

Situația ivită în ultimul moment are rolul de a îngreuna ieșirea clubului giuleștean din problemele financiare pe care le are. Deși unele voci au susținut posibilitatea că acest litigiu va duce la falimentarea Rapidului, această posibilitate este scoasă din calcul.

“Dacă Viorel Moldovan dorea falimentul, se adresa Tribunalului. Rapid, mai ales că dovedește că nu are resurse financiare, riscă doar amendă, scăderea a câte 2 puncte la fiecare 15 zile de întârziere sau chiar neprogramarea în campionat dacă fostul antrenor obţine o decizie irevocabilă favorabilă, iar giuleștenii nu plătesc datoria”, au completat surse juridice.

Dacă în cele din urmă Moldovan va avea câștig de cauză și echipa va fi depunctată, îi va fi aproape imposibil să rămână în Liga 1.

Sursa: fanatik.ro

Abonare
Distribuie:44000

1 COMMENT

  1. Patroni de tot rahatul , trebuia sa se intample ca la Dinamo , moldoveanul asta trebuia sa cumpere actiuni la Rapid si apoi sa inceapa sa plateasca datoriile si sa construiasca Rapidul cum vrea el . Hotul a venit , a luat actiuni gratis si acum da din colt in colt ca nu poate sa plateasca datoriile .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here