Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns de unde a plecat! E iar șef la SIE, propus de președintele Klaus Iohannis. MRU a fost plăcut și de Traian Băsescu, primul președinte care l-a vrut șeful SIE. Însă, dacă despre MRU se știu mai multe detalii, despre soția sa, Daniela Ungureanu se cunosc puține informații.

 

oul sef al SIE are 47 de ani si este casatorit cu o doctorita. Daniela Ungureanu este medic, specializat in Terapie Intensiva si Anestezie, si lucreaza la Spitalul Fundeni din Capitala. „Ne-am intalnit la Iasi, ne cunosteam din liceu, am avut o foarte frumoasa poveste de dragoste in liceu. Ne-am regasit la Iasi, dupa ce eu venisem de la Oxford (n.r. Ungureanu are masteratul in Studii Ebraice la Universitatea Oxford)”, a povestit MRU despre cea care ii este sotie. De cand e in centrul atentiei, politicianul nu a fost insa la nici un eveniment insotit de cea care-i este sotie.

Familia Ungureanu locuieste in Voluntari, unde, conform declaratiei de avere, are o casa de peste 200 mp, achizitionata in 2007. Mihai Razvan Ungureanu si sotia sa au impreuna un baietel, la nasterea caruia, in urma cu 8 ani, au trait clipe de cosmar, pana cand au aflat ca totul este in regula. Micutul a venit pe lume prematur, intr-un spital din Viena, si timp de cateva luni supravietuirea lui a fost pusa sub semnul incertitudinii. A fost o perioada extrem de grea pentru cei doi soti, povestea MRU. “Cand l-am luat prima data in brate pe Stefan, am plans”, a marturisit actualul sef al SIE.

Daniela Ungureanu a fost în centrul unui scandal în martie 2012. Presa a descoperit că ea a primit 170.000 de euro de la OMV in 2009 si 2010, adică 7.000 de euro/luna. În cele din urmă s-a aflat că doamna Ungureanu a făcut parte din Consiliul de Administratie al unei subsidiare Petrom, care furnizeaza servicii medicale pentru companie

loading…

Abonare
Distribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here