Facebook renunță la unul dintre serviciile sale. Vezi cum te afectează asta

Home > Facebook renunță la unul dintre serviciile sale. Vezi cum te afectează asta

x

Devin-o reporter OnlineReport.ro!

Ai un subiect de interes general? Împărtăşeşte această informaţie cu cititorii site-ului nostru. OnlineReport.ro va păstra secretul profesional privind sursele informaţiilor obţinute confidenţial. 

Pentru infomaţii cu caracter confidenţial sau orice alt tip de mesaje ne puteţi contacta fie prin intermediul formularului de contact, fie pe adresa de email redactie at onlinereport.ro.

Facebook a anunţat că renunţă la serviciul de email, notificându-i pe utilizatori că mesajele pe care le vor primi la adresa @facebook.com vor fi redirecţionate către adresele de email pe care aceştia le-au introdus în sistem atunci când şi-au creat contul.

Majoritatea oamenilor nu foloseau această adresă de email, @facebook.com“, a justificat decizia un purtător de cuvânt al companiei.

Citește și: WhatsApp face concurență marilor corporații: va oferi servicii de telefonie gratuit până la sfârșitul anului 

Acest serviciu de email a fost lansat de Facebook în noiembrie 2010, când fiecare utilizator a primit o adresă cu terminaţia @facebook.com. Proiectul a fost interpretat atunci drept o încercare de a concura sistemele de e-mail furnizate de Gmail şi Google.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here