Facebook îţi arată acum ce versiune a reţelei folosesc prietenii tăi

Home > Facebook îţi arată acum ce versiune a reţelei folosesc prietenii tăi

După schimbarea aplicaţiei sale de Messenger pentru Android si iOS, Facebook îşi surprinde utilizatorii cu o nouă schimbare.

Cea mai nouă caracteristică lansată astăzi de Facebook va permite utilizatorilor să vadă dacă prietenii din listă sunt disponibili pe chat de pe web sau de pe mobil. Acest status va fi afişat în căsuţa de chat, chiar lângă nume, scrie Techcrunch.

După cum probabil v-aţi şi dat seama, “web” înseamnă că o persoană foloseşte varianta desktop a Facebook, în timp ce “mobile” înseamnă că este utilizată versiunea disponibilă pe telefonul mobil.

Reamintim faptul că săptămâna trecută Facebook a lansat o interfaţă complet nouă atât pentru Android, cât şi pentru iOS. software-ul pentru mobil are acum un design care doreşte să permită utilizatorilor o navigare mai uşoară prin chat. Astfel, clienţii vor putea accesa mult mai uşor conversaţiile avute recent şi vor beneficia chiar şi de o lista cu oamenii cu care interacţionează cel mai des.

Acum pe lângă faptul că poţi vedea care sunt prietenii din lista de Facebook ce folosesc Messenger, vei putea trimite mesaje text prin intermediul aplicaţiei atât oamenilor care au cont pe Facebook, cât şi contactelor non-Facebook.

Sursa: economica.net

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here