Următorul anunţ este cel al unei femei care a postat pe un forum de întâlniri că îşi caută un soţ bogat:

Am de gând să fiu sinceră cu ceea ce am de gând să spun aici. Am 25 de ani. Sunt foarte frumoasă , am stil şi bun gust . Mi-aș dori să mă căsătoresc cu un tip cu salariul de $ 500.ooo anual sau mai mare . S-ar putea spune că eu sunt lacomă, dar un salariu anual de 1 milion $ este considerat pentru clasa de mijloc în New York .
Cerință mea nu este mare . Este cineva în acest forum care are un venit de $ 500.000 salariu anual ? Sunt toţi căsătoriţi ? Am vrut să întreb : ce ar trebui să fac pentru a mă căsători cu o persoană bogată ca tine ?

    Printre cei pe care i-am întâlnit , cel mai bogat este de $ 250.000 venit anual , și se pare că aceasta este limita mea de sus .
    Dacă cineva are de gând să se mute în zona rezidentiala a costurilor ridicate pe partea de vest a New York City Garden ( ? ), $ 250.000 venitul anual nu este suficient .
  Sunt aici cu umilință să pun câteva întrebări :
  1 ) Unde îşi petrec cei mai bogaţi burlaci timpul ? ( Vă rog sa scrieţi numele și adresele de baruri , restaurant , sală de sport )
    2 ) Ce grupă de vârstă ar trebui să vizez?
    3 ) De ce cele mai multe soții de oameni bogati sunt la nivel mediu în privinţa frumuseţii ? Am întâlnit câteva fete care nu au un aspect frumos și nu sunt interesante , dar au fost în măsură să se căsătorească cu băieți bogați .
4 ) Cum vă decideți cine poate fi soția ta și care poate fi doar prietena ta ? ( obiectivul meu este acum este să mă căsătoresc )

Dna Pretty ”

Iată răspunsul pe care l-a primit de la un om bogat, J.P. Morgan:

”Dragă doamna Pretty ,
Am citit postarea dvs. cu mare interes. Cred că există o mulțime de fete acolo care nu au probleme similare, cum ar fi a ta . Vă rugăm să-mi  permiteți să analizez situația dumneavoastră ca un investitor profesionist .
Venitul meu anual este de mai mult de $ 500.000, care îndeplinește cerința dvs. , așa că sper că toată lumea crede că eu nu-mi pierd timpul aici .
Din punctul de vedere al unui om de afaceri,  este o decizie proastă să se căsătorească cu tine . Răspunsul este foarte simplu, așa că lasă-mă să-ţi explic .
Pune deoparte detaliile , ceea ce încercăm să facem este un schimb de ” frumusețe ” și ” bani ” : Persoana A oferă frumusețe și persoana B plătește pentru ea , cinstit .
Cu toate acestea , există o problemă capitală aici , frumusețea ta va dispărea , dar banii mei nu vor pleca fără niciun motiv bun. De fapt, venitul meu ar putea creşte de la an la an, dar frumuseţea nu va creşte an după an .

Prin urmare, din punct de vedere al economiei , eu sunt un bun activ apreciativ și tu ești un bun depreciativ . Nu e vorba doar depreciere normală, dar şi de depreciere exponențială . În cazul tău, valoarea ta va fi mult scăzută 10 ani mai târziu .

După condițiile pe care le folosim în Wall Street , fiecare tranzacționare are o poziție, ieşind cu tine este , de asemenea, o ” poziție de tranzacționare ” .
În cazul în care valoarea schimburilor comerciale a scăzut o vom vinde, deci nu este o idee bună să fie păstrat pe termen lung – același lucru este valabil cu căsătoria pe care ai vrut-o . Ar putea fi crud să spun acest lucru , dar  în scopul de a face o decizie mai înțeleptă, orice activă cu o valoare de amortizare va fi vândută sau ” închiriată ” .

Oricine cu peste $ 500.000 venitul anual nu este un nebun, nu doar că nu s-ar întâlni , dar nu se va căsători cu tine . V-aș sfătui să căutaţi mai multe argumente pentru ca un tip bogat să se căsătorească cu dvs. Şi apropo, poţi face tu ceva pentru a deveni un om bogat cu $ 500.ooo salariul anual. Aşa ai mai multe  decât dacă găseşti un prost bogat .

Sper că acest răspuns vă ajută .

Semnat,
CEO-ul J. P. Morgan

Distribuie:3040

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here