Stiinta moderna,  dar si inteligenta ancestrala ne invata cata influenta are mediul asupra vietilor noastre. Viata ta poate deveni stralucitoare daca reusesti sa scapi de ceea ce te tine pe loc.

Folosirea unor principii feng shui  ne poate imbunatati in mod constant viata prin eliminarea lucrurilor care ne trag inapoi. Feng shui-ul poate fi o completare a autodezvoltarii.  Iata cateva sfaturi prin care viata si apartamentul tau pot deveni stralucitoare cu adevarat.

1. Scapa de gunoi

Lucrurile vechi, murdare sau nefolositoare, toate acestea ocupa degeaba spatiul in casa ta. Scapa de aceste vechituri si te vei simti mai usor din punct de vedere mental. S-ar putea chiar sa pierzi si cateva kilograme. In timp ce arunci gunoiul te-ai putea intreba: „La ce as mai putea renunta astfel incat viata mea sa devina mai buna?”, scrie sfatulparintilor.ro.

2. Intoarce-te la lucrurile simple

Mergi la culcare devreme, bea mai multa apa, fa sport in fiecare zi, manca alimente c are iti fac bine.

3. Distreaza-te cu culorile

Daca te imbraci colorat, te vei simti plin de energie. Florile sunt o modalitate excelenta de a imbunatati si experimenta culorile atunci cand te afli acasa.

4. Aminteste-ti ca lumina face ca lucrurile sa arate mai bine

Simti vreo diferenta din punct de vedere energetic cand luminile sunt aprinse? Te mai simti obosit, lenes, stors de energie. Adauga mai multe veioze in casa in timpul iernii. Deschide ferestrele. Trezeste-te devreme. Petrece mai mult timp afara.

5. Imbunatateste in fiecare zi ceva

Apartamentul tau nu este superb sau casa are nevoie de renovare? Este chiar si mai bine daca iti faci timp pentru curatenie. Porneste de la aceasta idee si vei gasi o modalitate de a te dezvolta din toate punctele de vedere.

6. Fa-ti timp pentru tine insuti/insati

Timpul solitar este excelent pentru incarcarea bateriilor, indiferent ca este vorba despre perna de meditatie de pe podea sau o camera unde scrii, citesti sau pictezi.

7. Adu arta in spatiul favorit

Nu alege lucruri pe care crezi ca ar trebui sa le ai pe peretii casei sau la birou. Alege obiectele care te ajuta sa-ti imbunatatesti experienta de viata.

8. Alege echilibrul in defavoarea unei solutii rapide de moment

Focul si apa sunt elementele, in feng shui, care pun lucrurile in miscare. Unele persoane cred ca in cazul in care adauga culori vii in casele lor atunci visele se vor transforma mai repede in realitate.  Prin adaugarea naturii in viata lor precum plante, pietre  etc. este o modalitate excelenta pentru obtinerea echilibrului.

 

Articol redactat de Michaela Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here