Hipertensiunea arteriala este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), insuficienta cardiaca, anevrisme ale arterelor (de exemplu anevrism aortic), boala arteriala periferica si este cauza bolilor renale cronice.

In cazul in care suferi de aceasta conditie de sanatate, simti ca iti creste brusc tensiunea si nu ai la indemana medicamentele prescrise de medic pentru scaderea acesteia, iata mai jos cea mai simpla si eficienta metoda de scaderea a tensiunii arteriale in maxim 2 minute!

Acesta este un secret dezvaluit de Gennadiy Malahov, un specialist al medicinei alternative din Rusia. Secretul scaderii tensiunii arteriale il consta “respiratia cu stomacul”, dupa cum informeaza secretele.com 

E simplu. Daca aveti probleme cu tensiunea incercati sa “respirati cu stomacul”, iar acest exercitiu va calma circulatia sangelui. Inspirati si incercati sa tineti aerul in abdomen, iar cand expirati faceti-o in asa fel incat sa va rotunjeasca stomacul. Cu cat veti expira si inspira mai incet, cu atat veti fi mai calmi.
Faceti asta timp de 2 minute, fara pauza, si veti aduce tensiunea la volori normale!

In timpul “respiratiei cu stomacul”, vasele noastre de sange se relaxeaza, inima este mult mai odihnita, circulatia sangelui se uniformizeaza iar rezultatul va fi o tensiune arteriala mai mica.

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu
loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here