Gabriel Cotabiţă, găsit în stare de inconştienţă într-un hotel din centrul Capitalei. O ambulanţă a intervenit de urgenţă, iar medicii au fost nevoiţi să efectueze manevre de resuscitare. PotrivitRomânia TV, Gabriel Cotabiţă făcea sport în momentul în care i s-a făcut rău.

Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, este în stare critică şi respiră cu ajutorul aparatelor, starea sa fiind una critică, după ce i s-a făcut rău într-un hotel din centrul Capitalei.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pentru a-i acorda îngrijiri cântăreţului Gabriel Cotabiţă. Artistul a suferit un şoc şi a căzut inconştient, iar cei aflaţi în jurul său au solicitat ajutorul medicilor. După ce i s-a acordat primul ajutor, Gabriel Cotabiţă a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD, a declarat la România TV că Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardio-respirator şi a fost resuscitat cu succes. Totuşi, starea sa este una critică, artistul fiind inconştient şi respirând doar asistat.

Este vorba de un stop cardio-respirator resuscitat de echipajele SMURD. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru evaluare. Este stabil, dar va fi internat la cardiologie, probabil la Terapie Intensivă. Starea sa este extrem de critică. Nu este conştient, necesită suport ventilator. Se poate întâmpla orice. Trebuie să stabilim cauza care a dus la stopul cardio-respirator. Din câte înţeleg, avea antecedente cardiace, se pare că era suferind cu inima. Era un medic la faţa locului care a iniţiat primele măsuri de prim ajutor. E greu de spus cât a stat în stop cardiac. De la apel până la sosirea echipelor noastre a trecut sub 10 minute”, a declarat Bogdan Opriţa.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here