Prestigioasa revistă britanică “T3″ a desemnat consola PlayStation 4 drept gadgetul anului, în cadrul galei pe care le premiază anual.

Revista britanică “T3″, una dintre cele mai vechi şi mai importante din domeniul tehnologiei, oferă în fiecare an premii celor mai bune gadgeturi ale anului. Marele câştigător al ediţiei din acest an este consola PlayStation 4, care a luat atât titlul de “gadgetul anului”, cât şi premiul categoriei “gaming”. Editorii revistei au ales consola Sony în detrimentul competitorilor datorită controllerului pe care îl consideră a fi cel mai bun la ora actuală, interfeţei, dar şi a numărului mare de jocuri disponibile, scrie ziarulring.ro.

HTC One M8 – cel mai bun telefon

Categoria “telefonul anului” a fost adjudecată de noul model de top de la HTC, One M8. Editorii revistei au decis să ofere distincţia pentru al doilea an la rând celor de la HTC datorită designului, a calităţii componentelor hardware, camerei foto şi a display-ului.

 

Premiu important pentru Apple

Compania americană a fost recompensată cu un premiu la categoria “laptopul sau tableta anului”. Premiul le-a fost înmânat pentru laptopul Macbook Pro, datorită calităţii şi capabilităţii dispozitivului. Un premiu au obţinut şi rivalii de la Samsung, pentru modelul HU8500- “televizorul anului”.

 

10 milioane de console PlayStation 4 au fost vândute până în prezent.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here