Jan Pavel, unul dintre foștii lideri de galerie ai echipei din anii ’90, a pus la cale un miting de amploare care va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, în Ghencea, prin care suporterii roş-albaştrilor să-şi arate nemulţumirea faţă de situaţia în care a ajuns clubul lor.

UPDATE: „Nu mă interesează pe mine ce vor să facă oamenii ăştia, suporterii… Miting… Ei vor să facă mitining, păi pentru ce îl fac? Că trebuie să şi zică ce vor, aşa este normal! Ei de care Steaua tot vorbesc? De Steaua asta, în care am băgat eu bani. Păi s-o ia, să facă Barcelona, ce vor ei, dacă pot.

Dar nu este normal ce încearcă oamenii ăştia, pentru că să vă spun eu ceva, asta este instigare la violenţă, nu altceva, instigare la violenţă”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

”După cum bine știți , Jan Pavel a sunat adunarea! Pe data de 24 octombrie, ora 14:00, neapărat trebuie să fim în fața stadionului Ghencea, templul fotbalului românesc pentru a susține cauza noastră: Ne vrem clubul înapoi (n.r. – aici, a fost parafrazat Klaus Iohannis, cu celebra replică „Ne-am luat ţara înapoi”).

FCSB-iști sau CSA-iști… suntem cu toții steliști! Toți vedem cum clubul nostru a ajuns bătaia de joc a unei instituții, și mă refer în special la conducătorii ei (CSA), dar și a unui cioban incompetent și avar după putere și faimă!”, se arată în comunicatul postat de Pavel, citat de digisport.ro.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here