Gigi Becali ajută cu 70.000 de euro pe unul dintre tinerii răniţi grav în incendiul de vinerea trecută, din clubul Colectiv. Patronul Stelei a explicat la România TV contextul în care a făcut această donaţie, exprimându-şi totodată disponibilitatea de a ajuta în continuare victimele tragediei.

Gigi Becali a mers la Spitalul de Arşi din Capitală şi a plătit 70.000 euro, pentru ca unul dintre pacienţii grav răniţi să fie transferat la o clinică din Israel. Persoana ajutată de Becali se numeşte Daniel Ciobanu, are 39 de ani şi este de profesie cameraman.

Eu am spus de la început că sunt dispus să plătesc oricâţi bani. Când e vorba de vieţi omeneşti nu se pune problema banilor. Nici de două milioane, nici de toată averea mea. Eu am spus lucrurile astea, dar am înţeles din discursurile anumitor doctori că nu au nevoie de nimic. După care am fost sunat de prieteni ai acestui băiat, rude ale sale, care mi-au spus că au nevoie de 23.000 de dolari şi 52.000 de euro. Adică aproape 70.000 euro. Le-am zis că am înţeles că sunt banii, iar ei mi-au spus: NU, e vorba de pacienţii care trebuie mutaţi în Israel. Acolo nu este procedură de a plăti guvernul. Guvernul poate plăti banii numai în Europa. Şi atunci, am plătit banii imediat„, a declarat Gigi Becali, la România TV.

El a mai povestit şi despre cazul altui tânăr pe care l-a ajutat. „Fratele unuia era în puşcărie în Danemarca, iar el era aici. Trebuia să facă schimb de celule stem. Am plătit 25.000 euro ca să le extragă şi să le transporte. Sunt chestiuni de procedură şi mă ofer să ajut şi în această situaţie, să ofer sprijin financiar acolo unde nu există chestiuni de procedură. oricâţi bani este nevoie, eu plătesc. Ce să fac eu cu bani? Mai mult, mă degrevez de această povară, bogăţie pe care Dumnezeu mi-a dat-o şi eu trebuie s-o dau mai departe„, a mai spus Gigi Becali.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here