Un eveniment uluitor s-a petrecut la Cluj-Napoca. Un suporter al Universităţii a primit probabil cea mai neobişnuită amendă din istorie.

La Cluj, daca injuri un caine e posibil sa primesti amenda. E drept, nu e vorba despre orice fel de caine. Cand e vorba despre animalele comunitare, n-are nimeni niciun fel de problema. Cand vine insa vorba despre un caine al Jandarmeriei, se schimba lucrurile.

Un suporter al Universitatii Cluj a primit o amenda de 200 de lei pentru ca a injurat un caine la meciul pe care favoriţii săi l-au disputat cu CFR. Suporterul s-a speriat dupa ce a fost latrat de caine si i-a adresat cateva cuvinte grele, plecand apoi mai departe. Spre surpriza lui, insa, oamenii legii l-au oprit si l-au amendat.

Procesul verbal întocmit de oamenii legii este de-a dreptul hilar! Jandarmul a descris cu lux de amănunte fapta suporterului, iar La nedumeririle legate de motivul pentru care primeşte amenda, acestuia i s-a comunicat că “a adus jigniri organului canin”.

Pentru fapta sa, suporterul s-a ales cu o amendă de 200 de lei. Întâmplarea a ajuns pe Facebook, unde alţi “ultraşi” i-au spus că a scăpat ieftin: “Norocul său a fost că nu a mieunat către cîine, că intra la instigare la violenţă şi primea interdicţie de a mai intra pe stadion minim un an!”.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here