Raluca, tânăra violata de 7 bărbaţi, şi-a luat inima în dinţi şi, la opt luni după drama prin care a trecut, a vrut să le mulţumească oamenilor pentru toată susţinerea. A făcut-o în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV. La o zi distanţă după ce a apărut la tv, cazul ei a intrat în atenţia CNA, iar realizatorul tv, pus la zid. Fata şi familia ei sunt, de aseară, de negăsit.

Criticile, dar şi insistenţa altor posturi TV de a prelua subiectul, i-au determinat pe membrii familiei tinerei să refuze a mai fi contactaţi, scrie adevarul.ro.

Ziariștii au constatat că la locuinţa Ralucăi din Vaslui nu a fost, însă, găsit nimeni. Familia a dispărut de acasă încă din seara zilei de 21 iulie. Avocata tinerei violate, Mioara Donosă, a spus că niciunul dintre reprezentanţii familiei nu mai răspunde la telefon.

Toţi şi-au închis aparatele mobile la scurt timp după terminarea emisiunii de la Pro TV, speriaţi de avalanşa de solicitări venite din partea reprezentanţilor altor posturi TV româneşti.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here