Iulia Gabriella (Iulia Pancu), studentă la Facultatea de Litere, în anul I ocupă locul patru în sondajul “Cine este cea mai frumoasă fată de la Universitatea din București? “și a strâns până în acest moment 176 voturi. Persoană deschisă și comunicativă, a acceptat să răspundă întrebărilor noastre despre carieră, frumusețe și sondajul realizat de onlinereport.ro. Vă invităm să citiți interviul:

1.De ce ați ales Facultatea Litere?

De când mă știu am făcut tot posibilul să mă “feresc” de matematică și tot ce înseamnă științe exacte. La liceu am fost la un profil de filologie, ( intensiv engleza) unde mi-a plăcut foarte mult româna și engleza  și de aceea am zis să continui cu asta.

2. Care este profesia în care doriți să vă realizați profesional și de ce ați ales-o?

Asta e o întrebare pe care mi-am pus-o de multe ori în ultima vreme. Sunt în acea perioadă în viață când chiar nu știu ce vreau să fac . Gând care mă cam sperie . Cert este că atunci când voi avea un job , vreau să îmi facă plăcere să mă trezesc dimineața ca să merg la el.

3. Cât de mult contează aspectul fizic pentru reușita în carieră?

Aș spune că nu contează (așa ar fi normal), însă m-aș minți singură . Este trist că aici am ajuns noi, oamenii: promovăm aspectul fizic și nu modul de a gândi, inteligența sau talentul. În concluzie, contează foarte mult cum arăți pentru că asta se promovează.

4. Ați întâlnit situații în care aspectul fizic v-a scos din încurcătură? Dacă da, care?

Da, de mai multe ori. Îți voi spune de cea mai recentă : eram în tramvai , am prins control , iar abonamentul meu era într-o altă geantă. N-am fost iertată pentru ca le-am explicat frumos cum stă treaba , ci pentru că ochii mei erau pe placul controlorului.

5. Aveți foarte multe voturi în sondajul “Cea mai frumoasă studentă de la Universitatea din București”. Cum comentați acest fapt?

Sunt plăcut surprinsă , la fel ca și atunci când am aflat că am fost nominalizată de colegii mei. Cu ocazia asta vreau sa le mulțumesc și lor, celor care m-au votat până acum și vouă, Onlinereport.ro, pentru munca voastră (în ceea ce privește acest sondaj și nu numai).

6. Care este concurenta dumneavoastră favorită din sondaj?

Toate sunt foarte frumoase, nu pot spune că am o preferată.

7. Cine credeți că va câștiga sondajul?

Când vine vorba de concursuri cu voturi, sau fără, cei din urmă pot fi cei dintâi. Așa că eu zic să așteptăm până în data de 14 februarie când vom știi exact.

 

A consemnat Mădălina Mihăilescu

Abonare
Distribuie:20010

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here