Viorel Moldovan, antrenorul care a readus Rapidul în Liga 1, în condiții foarte grele, este foarte supărat pe oamenii din conducerea clubului. Moldovan este supărat deoarece nu și-a primit restanțele salariale de la clubul alb-vișiniu.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Moldovan a declarat că nu renunță la banii care i se cuvin și că va face orice îi stă în putință pentru a-i primi.

Iată interviul cu Moldovan:

“Domnule Moldovan, v-aţi încasat restanţele de la Rapid?

– Sper să o fac în curând. Am trimis o notificare celor din club prin care le-am solicitat ceea ce mi se cuvine. Pentru că eu, la Rapid, am fost antrenor, manager, patron, am fost de toate. Am adus bani de acasă pentru ca acest club să supravieţuiască. Am cerşit bani la prieteni care ţin cu Steaua şi Dinamo pentru a ajuta clubul. Aştept şi eu să văd cum se va încheia acest litigiu. Mi-am angajat un avocat şi el se ocupă de tot.

V-a contactat cineva din club?

– Nu m-a sunat nimeni, nu am primit nici un răspuns. Dar pe la birouri au început să vorbească urât despre mine:

Dacă situaţia nu se va rezolva, Rapid riscă să intre în faliment.

– Doamne fereşte! Dar eu, Viorel Moldovan, chiar am făcut ceva pentru acest club. Nu ca alţi rapidişti care se bat cu pumnii în piept, că iubesc clubul şi nu au ajutat cu absolut nimic. M-am săturat de aşa-zişi patroni care intră în fotbal, care au buzunarele rupte şi se cred mari şefi. În cazul meu este vorba de omenie, de un drept care mi se cuvine. Am acceptat să semnez hârtii pentru ca Rapid să ia licenţa, dar văd că lumea uită acest lucru.

Până unde sunteţi dispus să mergeţi pentru a vă recupera banii?

– Îşi bat joc de munca mea şi, pentru acest lucru, îi anunţ că voi merge până în pânzele albe pentru a-mi recupera restanţele. Trebuie să intrăm în normalitate la un moment dat. Ai venit, ai preluat clubul, dar nu vrei să plăteşti datoriile din urmă. Păi datorită mie şi a băieţilor care am muncit pe brânci în sezonul trecut Rapid joacă din nou în prima ligă. Acum, unora dintre băieţi li se dă cu şutul în fund, cei din actuala conducere nu mai ştiu cum să scape de ei.

Nu vă este teamă de o reacţie a fanilor?

– Suporterii trebuie să mă înţeleagă pentru că ştiu foarte bine ce s-a întâmplat în club în ultima perioadă. A fost un jaf! Am promovat în condiţii inumane, spre dezamăgirea unora din club care nu îşi doreau acest lucru. Să nu mă apuc să vorbesc şi de felul în care am câştigat la TAS şi pe câţi i-am dezamăgit că am promovat.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here