Inca de cand a inceput sa aiba trasaturi de femeie, Monica a avut probleme cu interlopii din Bacau. La 14 ani, doua clanuri de tigani si-o disputau, insa cel care a scos-o din ghearele lor a fost celebrul Dinu Damaschin.Barbatul a luat-o din lac si a aruncat-o-n put, adica in ghearele lui Ovidiu Hasan, patronul clubului de noapte „Armando” si lider incontestabil al lumii interlope bacauane. Acesta i-a promis Monicai c-o va scapa de probleme daca vine sa lucreze pentru el. Pentru ca nu avea alta varianta, cea care avea sa ajunga sotia milionarului Irinel Columbeanu a acceptat targul, iar Hasan i-a sunat pe sefii celor doua clanuri si le-a zis sa-si ia gandul de la Moni.

 

Moni, pe vremea cand „presta” la barul Armando din Bacau

In 2007, in perioada in care Monica se instala confortabil la Izvorani, o operatiune de amploare a politiei din Bacau se solda cu arestarea lui Hasan si a 5 dintre colaboratorii sai si cu destructurarea retelei acestuia. Barbatul a fost acuzat de trafic de carne vie si instituirea unui grup infractional si a fost condamnat la inchisoare, unde se afla si azi.

Un amanunt care a trecut relativ neobservat la vremea respectiva este ca Ovidiu Hasan nu doar ca isi punea fetele sa intretina relatii sexuale cu clientii barului, insa atunci cand ii calca pragul un om mai de vaza ii oferea o prostituata minora. Partida de sex era inregistrata, iar apoi personajul respectiv era santajat.

El este Hasan, fost sef al Monicai

Conform rechizitoriului, in 2007 de la sediul clubului au fost ridicate 27 de carduri false si mai multe inregistrari video cu minore intre 12-17 ani care se prostituau pentru Ovidiu Haisan. Se pare ca printre acestea se afla si inregistrari cu Monica, insa vestea buna pentru ea e ca in prezent acestea sunt tinute sub cheie, reprezentand probe in acest complicat proces finalizat abia acum doi ani. Doar procurorii au acces la respectiva filmare, asa ca e putin probabil ca aceasta sa ajunga pe maini straine.

 

Lavinia-Andreea Leopa

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here