Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă din istorie, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur, va fi alături de echipa națională feminină, la Campionatele Mondiale de la Glasgow (Scoția).

La această competiție se vor stabili sportivii calificați la Jocurile Olimipice din 2016, găzduite de Rio de Janeiro, scrie evz.ro.

„Urez succes României la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow. Este o competiție extrem de importantă, fiind un test in vederea Jocurilor Olimpice de anul viitor. Sunt sigură că românii vor face o figură frumoasă la Glasgow. Plec si eu la Mondiale, vreau să fiu alături de fetele noastre”, a spus Nadia. Lotul feminin, antrenat de Lucian Sandu, Cristian Moldovan si Lăcrămioara Moldovan, este format din gimnastele Larisa Iordache, Diana Bulimar, Anamaria Ocolisan, Andreea Iridon, Laura Jurca si Silvia Zarzu, iar Andreea Munteanu este rezervă.

”Plec și eu la Mondiale, vreau să fiu alături de fetele noastre: Este un moment dificil pentru faptul că un nume precum Cătălina (Ponor, n. red.) nu face parte din echipă. Trebuie să dăm credit și putere fetelor care ne reprezintă, acum Larisa (Iordache, n. red.) este căpitanul echipei”, a mai spus Nadia.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here