A fost dorit de Manchester United, Liverpool, Bayern, PSG și Juventus, dar Memphis Depay, golgheterul campionatului olandez, a ales fără ezitare formația de pe Old Trafford.

Cumpărat cu 33 de milioane de euro de Manchester United, echipă la care antrenor e Louis Van Gaal, cel care l-a dus pe Depay la CM din Brazilia, atacantul de 21 de ani insinuează că a avut oferte mai bune din punct de vedere financiar decât cea a ”diavolilor roșii”, dar spune că ”nu banii sunt totul”.

Cu 21 de goluri marcate în acest sezon în campionatul Olandei, doar Cristiano Ronaldo (42), Leo Messi (40), Alexandre Lacazette (27), Sergio Aguero (22) și Antoine Griezmann (22)au înscris mai multe goluri decât Depay în Top 5 campionate europene. Acum, batavul anunță că vrea să cucerească noi trofee cu Manchester United, după ce a devenit campion cu PSV în Eredivisie.

Totodată, Depay a explicat de ce a ales Manchester United, în defavoarea celorlalte oferte.

”La PSV a fost o perioadă superbă și prolifică, iar să am de ales între atât de multe cluburi de maxim nivel. Pentru mine, Manchester United a fost întotdeauna clubul visurilor mele, deci nu era nevoie să fiu convins de compatrioții mei care deja joacă acolo.

E adevărat că am vorbit, totuși, cu ei și mi-au spus numai lucruri pozitive. Abia aștept să jucăm împreună și alături de ceilalți mari jucători de la Manchester United. Și, mai ales, să lucrez iar sub comanda lui Louis Van Gaal, ceea ce e un mare bonus”, a declarat Memphis Depay.

Întrebat dacă a avut și alte oferte, așa cum s-a speculat în presă, Depay a răspuns: ”Da, dar nu ar trebui să credeți toate zvonurile. În cele din urmă a fost o alegere de feeling, nu o chestiune de bani”, a mai spus Depay.

La United, în afara antrenorului Louis Van Gaal, se mai află olandezii Daley Blind și Robin Van Persie.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here