Organismul uman are nevoie de 8 ore de somn pentru a se reincarca, iar cafeina ajuta temporar, dar nu poate inlocui somnul pierdut. Din fericire, exista un remediu natural, sarea de Himalaya.

Există, totuși, un remediu natural pentru cazurile de extenuare, pe care îl putem prepara în propria bucătărie.  Ingredientul secret al acestui „tratament” este sarea de Himalaya, informează HealthyFoodHouse.com.

Aceasta ajuta la reglarea melatoninei, care este esentiala pentru somn. De asemenea, ajuta glandele suprarenale sa lupte impotriva bolilor si poate ajuta chiar si cu pierderea in greutate. Destul de surprinzator, te poate ajuta chiar in starile de depresie prin reglementarea nivelului serotoninei in creier, scrie bzi.ro.

Ce trebuie sa faceti: combinati 5 lingurite de miere organica cu o lingurita de sare de Himalaya intr-un borcan, apoi, inainte de a merge la culcare, puneti o cantitate mica din acest amestec sub limba.

In plus, nu mai stati cu ochii in televizor, computer, telefon, cu cel putin o ora inainte de culcare pentru ca organismul nostru are nevoie de timp sa se calmeze.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here