Compania producatoare de telefoane mobile, Apple, isi construieste un nou sediu. Cladirea in constructie a fost filmata cu ajutorul unei drone si arata uimitor!
Cladirea este de forma circulara cu o suprafata de 260.000 metri patrati si este construita la o distanta de 2 kilometri departare fata de sediul central al companiei. Structura in forma de inel are o inaltime de 4 nivele si va gazdui 12.000 de angajati Apple.
Costurile pentru ridicarea acestei lucrari ajung la aproximativ 5 miliarde de dolari. Campusul Apple ar trebui sa fie gata in 2017, iar compania anunta ca doreste sa realizeze un campus asemanator in California, dar de marime mai mica.
Cei de la Nearmap care au surprins in imagini constructia cladirii au botezat-o “nava spatiala Apple”, in schimb cei de la San Francisco Weekly drept “drept o gogoasa masiva de sticla”. Va avea o gradina mare in centru si va fi folosit gaz natural ca sursa primara de energie.
Mai jos aveti prezentate primele etape ale lucrarilor de constructie al noului sediu Apple surprins cu ajutorul unei drone si a unei camere GoPro:

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here