Cercetatorii au realizat recent un studiu controversat, intitulat “Cum arata un organ genital masculin frumos”.

In acest scop, acestia au apelat la femei, pentru a afla opinia lor despre penisul ideal. Ce au descoperit este uimitor.

Studiul, publicat in Revista de Medicina Sexuala, a facut parte dintr-un proiect mai mare, care se concentreaza asupra barbatilor care s-au operat pentru hipospadias (o boala in care deschiderea uretrei se afla pe partea de dedesubt a penisului, nu in varf). Cercetatorii au vrut sa afle cum arata penisul perfect in viziunea femeilor si daca reprezentantele sexului frumos considera (sau nu) ca barbatii operati pentru hipospadias au penisuri “anormale”.

Peste o suta de femei au fost rugate sa analizeze si sa clasifice opt criterii legate de estetica organului genital masculin, pe o scara de la 1 la 5, de la cel mai putin important (1) la cel mai important (5). Printre criterii s-au numarat lungimea, circumferinta, dar si pozitia, respectiv forma deschiderii urinare, cunoscuta drept meatul urinar.

Contrar cliseului legat de marimea penisului, aceasta este al saselea cel mai important aspect pentru femei, circumferinta aflandu-se pe locul trei si parul pubian pe locul doi. Pe de alta parte, studiul a fost realizat in randul unui numar foarte redus de femei, astfel incat nu poate fi folosit pentru generalizare. Per ansamblu, incercand sa afle cum arata organul genital masculin perfect, cercetatorii au conchis ca nu exista “un aspect esential” in aceasta privinta.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here