Paul Gancea, George Anăstăsescu și Costin Mincu, cei trei patroni ai clubului Colectiv, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, acuzația fiind omor din culpă.

Surse din interiorul Penitenciarului la care au fost transportați cei trei susțin că aceștia sunt într-o stare deplorabilă, plâng continuu și refuză să mănânce.

Potrivit yno.ro, Costin Mincu a transmis pe Facebook un mesaj prin avocatul său Vlad Hosu, în care exprimă tot ceea ce simte în aceste momente cumplite: “Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii”, spune patronul clubului.

Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmplat”, a spus Costin Mincu.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here