Un clip în care un tânăr se ceartă cu mai mulţi politişti locali a devenit viral, duminică, pe Facebook. Tânărul a filmat când poliţiştii ii spun unei bătrane, care vindea flori şi legume în două găleţi de plastic, să plece de pe trotuar, avertizând-o că daca o mai văd acolo îi dau amendă de 5.000 de lei.

Potrivit relatării redate pe reţeaua de socializare, bătrâna a acceptat să plece, după ce a fost ameninţată, însă incidentul cu “femeia infractoare” a fost urmat de un scandal.

“In drum spre servici am filmat o actiune riscanta a Politiei Locale Sector 5, actiune la care au participat agenti de Politie Locala in uniforma, agenti in civil si agenti de interventie.

Infractorul s-a dovedit a fi o babuta care vindea la coltul blocului cateva flori si legume din doua galeti de plastic.

Dupa o serie de invitatii la sectia de Politie, vazand ca femeia refuza si doreste sa se mute “in piata”, agentii o invita sa se duca acasa cu tramvaiul. Femeia accepta si pleaca spre tramvai nu inainte de a fi atentionata de catre unul dintre agenti ca “data viitoare iti dau o amenda de 50 de miloane.

Opresc filmarea si plec spre tramvai nu inainte de a le bate obrazul agentilor ca spectacolul de forta trebuie mai degraba afisat in Piata Rahova, la infractori de risc mai mare decat o babuta cu o galeata de legume si flori.

Imediat agentii vin la mine si ma iau de brate sa vin cu ei la sectie.
Atat mi-a trebuit. Pai, bai baieti, chiar asa?

Nu va legitimati, nu MA legitimati, ma ridicati pur si simplu de pe strada ca va contest activitatea de “aparatori ai natiei”?
Lumea de pe trotuar s-a adunat sa-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe strada ci si pentru excesul lor de zel fata de micile ilegalitati, in conditiile in care este un lucru deja obisnuit in Bucuresti sa vezi agenti de Politie pititi in masini, cu ochii-n telefoane, la doi pasi de traficul major de tigari, telefoane furate, hoti de buzunare si gasti de cartier.

Ba ca n-am voie sa filmez, ba ca deodata am voie, domnu’, desigur.
Ba ca nu trebuie sa-ti arat legitimatia orientata omeneste ba ca iti dam amenda pentru ca faci galagie.
Pai normal ca m-am apucat sa fac galagie cand voi ma luati de brate sa ma duceti la sectie fara a respecta cele mai elementare proceduri. Zmeilor!

Voi ataca amenda aia nesimtita in instanta si voi cere si penalizarea voastra, ca sa va intre-n cap mai bine legile si procedurile.

PS: au dreptate Politistii ADEVARATI cand zic ca aceasta inventie numita Politia Locala este populata de smardoiasi care nu ar fi acceptati IN VECI in randurile politiei dar care sunt utili Primariei, care-i are in stapanire.
Politia locala este Politia Primarului. O inventie pentru muls bani de la buget si-atat.”,  a scris pe Facebook Alexandru Alexe.

Clipul postat de tanar a depasit 202.000 de vizualizari.

 

VIDEO AICI

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here