Premieră în cinematografe: “Deja vu” de Dan Chișu

Home > Premieră în cinematografe: “Deja vu” de Dan Chișu

Déjà vu este cel mai recent film independent care poartă semnătura lui Dan Chişu, de această dată o apariţie cât de poate de complexă în producţia lui.

De ce este acesta un film independent? Pentru că Dan Chişu îşi finanţează singur filmele. După „Websitestory” (2010), şi „Şi caii sunt verzi pe pereţi” (2013), „Déjà vu” este al treilea film produs aproape în totalitate fără bani de la CNC.

De ce este Dan Chișu o apariţie complexă? Pentru că el este atât scenarist şi regizor, cât şi cameraman, producător şi actor în propriul film. Camera fixată pe o cască specială purtată de regizorul care interpretează rolul lui Mihai, presupune o tehnică de filmare care contribuie la amplificarea caracterului dramatic al filmului.

Filmul prezintă tema introspecţiei pe care şi-o face un bărbat de 55 de ani care are o relaţie extraconjugală si pe care nu îl vedem, dar  îi conturăm portretul şi imaginea din felul în care se poartă cei cu care interacţionează: amanta, mama, soţia.

Filmul a avut premiera pe 14 noiembrie, din 15 noiembrie fiind lansat în cinematografele din toată ţara, iar astăzi, 17 noiembrie, îl puteţi vedea în Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Europa, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Patria, Glendale Studio şi în The Light. 

Alina Păduraru

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here