Preşedintele TVR a demisionat! Raportul de activitate al institutiei urma să fie discutat in Parlament

Home > Preşedintele TVR a demisionat! Raportul de activitate al institutiei urma să fie discutat in Parlament

Claudiu Săftoiu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte-director general al TVR la Birourile permanente ale Parlamentului. Claudiu Saftoiu, si-a dat marti demisia, cu putin timp inainte ca raportul de activitate al institutiei să fie discutat in Parlament

O respingere a raportului ar fi insemnat demiterea de drept Consiliului de Administratie al TVR, inclusiv a presedintelui Claudiu Saftoiu.

Marti la pranz, cu doar o ora inainte sa apara informatii privind demisia sa, HotNews.ro a incercat sa-l contacteze telefonic pe Claudiu Saftoiu, insa nu a reusit, primind de la acesta un raspuns scurt, prin SMS: “Sunt la cinematograf”.

Claudiu Saftoiu a transmis Parlamentului o scrisoare prin care solicita “dispunerea masurilor necesare in vedere absolvirii mele de responsabilitatile conferite” prin numirea in functia de presedinte al TVR. Potrivit scrisorii transmise de TVR si redactiei HotNews.ro, el apeleaza la parlamentari sa nu respinga raportul de activitate si sa mentina actualul Consiliu de Administratie, pentru a “evita o situatie fara iesire pentru Televiziunea Romana.

Vezi aici scrisoarea lui Claudiu Saftoiu.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here