Prețuri mici la carburanți în anumite zone din țară. Cele mai mici preţuri ale carburanţilor sunt în regiunile în care nivelul de trai este scăzut.

Staţiile Petrom din Odorheiul Secuiesc afişează cele mai mici preţuri pentru motorină din ţară – aici motorina era, ieri, 4,82 lei, cel mai mic preţ din ţară, potrivit Economica.net.

Spre comparaţie, există staţii Petrom în România care vând motorina şi cu 5,20 lei, cum ar fi cele din Bucureşti, Constanţa, Ardeal, scrie Realitatea.net.

Printre cele mai ieftine staţii Petrom se numără şi cele din Miercurea Ciuc, – 4,82 lei motorina, comuna Alexandru cel Bun, din Neamţ, cu 4,89 lei motorina, precum şi cele patru staţii din Bacău, unde motorina costă 4,91 lei.

În Dobrogea, găsim alte două staţii Petrom unde motorina este în jurul a 4,9 lei, Baia, lângă Ceamurlia, 4,89 lei, şi Babadag, 4,91 lei.

 

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. Ar fi cazul sa boicotam pompele Petrom , noi cei din zonele zis favorizate ce ne ducem traiul de pe o zi pe alta ( de bogati ce suntem !). Preturile aceiasi firme si pentru acelasi produs trebuie sa fie egale pe intreg teritoriul romanesc , astfel e furt calificat avand complice statul. Voteaza acest comentariu: 0  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here