“Prima mea melodie solo și prima dată când Iulian Moga, fratele meu mai tânăr și mai talentat, lucrează numai pentru mine (22 ore de filmare!) și m-a scos mai bine decât as putea să arăt vreodată. Mulțumesc mamă, tată, Iulian! (…) Mulțumesc oamenilor care cred în mine dar și celor care nu cred. Sunt emoționat azi de parcă ar fi prima mea zi de școală. Dați share la emoție ca să ies premiant la view-uri. Vă iubesc și vă mulțumesc că existați și că ascultați muzica mea. Fără voi ar fi degeaba”, a declarate Marius Moga pe pagina sa de Facebook.

Marius Moga a lansat videoclipul primului său single solo, “Pe Barba Mea”. Versurile piesei sunt semnate de Moga, pentru compoziție producătorul colaborând cu Ionuț “Yogi” Vasilache, George Hora, iRonic și Ciprenko. Proiectul “Pe Barba Mea” este realizat “în familie”, alături de artist fiind fratele său, regizorul Iulian Moga, precum și colegi de breaslă ce au colaborat de-a lungul timpului cu Marius: Smiley, Andra, Liviu Teodorescu.

Melodia “Pe Barba Mea” pare a fi o confesiune pe care artistul și producătorul o face cu inima deschisă. Marius Moga vorbește despre cum se fac banii în această industrie și despre cât de important este să fii mereu cinstit.

Infomusic

Distribuie:20010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here