In varsta de 28 de ani, o profesoara de matematica a unui liceu din Virginia, Statele Unite, a recunoscut in fata instantei ca a intretinut raporturi sexuale cu mai multi dintre elevii sai, declarand ca gestul sau a fost motivat de faptul ca in acest mod s-a simtit “atractiva si dorita”.

Conform datelor prezentate in instanta, fosta profesoara, care era in acelasi timp si antrenorul echipei de volei a liceului, profitand de faptul ca sotul sau nu era acasa, a invitat mai multi elevi la locuinta sa, si, pentru ca matematica impune rigoare si ordine, in timp ce in dormitor intretinea raporturi sexuale cu unul dintre ei, ceilalti isi asteptau randul in pivnita.

Fotografiile realizate în timpul orgiilor sexuale sunt atât de explicite încât anchetatorii au preferat să nu le facă publice! Profesoara riscă o pedeapsa de 25 de ani de închisoare cu executare!

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. 25 de ani !!!!!!!!!???? Dar este criminal in serie ? Sodomitii circula liberi si continua sa faca umbra, iar un act sau mai multe NORMALE sunt pasibile de un sfert de secol inchisoare ? Societatea americana este dementa,a inebunit de tot,nu mai stie ce este normal si ce nu,este aservita total sodomitilor din umbra ! Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here