Manchester United-Liverpool=Liverpool înscrie

-Un derby legendar pentru întreg fotbalul mondial, un meci în care poziţia din clasament nu contează.  Tocmai de aceea acest meci este dificil pentru ambele echipe, pentu United deoarece traversează o perioadă foarte grea iar pentru Liverpool deoarece joacă pe Old Trafford şi suporteri diavolilor roşii vor fi cu siguranţă în delir. Înaintea acestui meci echipele se află la o distanţă considerabilă în clasament:  Liverpool ocupă locul 2, în timp ce Manchester United ocupă locul 7.

NAC Breda-Ajax Amsterdam=2

-Deşi a fost eliminată din Europa League, Ajax continuă să fie favorită la titlu în Olanda şi va avea un meci facil în faţa celor de la Breda, care ocupă în acest moment poziţia a 11-a în campionat. Ajax are în ultimele 5 meciuri 3 victorii şi două egaluri în timp ce Breda are o victorie, trei egaluri şi o înfrângere.

Genoa-Juventus=2

Juventus îşi continuă sezonul foarte bun atât în Europa cât şi în campionatul intern. Deşi la mijlocul săptămânii a scos doar un egal cu Fiorentina, Bătrâna Doamnă  cu siguranţă va domina echipa din Genoa.  În Italia, Juve e lider în timp ce Genoa se situează la mijlocul clasamentului, pe poziţia 11.

Marius Ghencea

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here