Vă oferim pronosticuri pentru meciurile tur din optimile Europa League. 

AZ Alkmaar-Anzhi=pauză sau final 1
-AZ Alkmaar are un meci uşor în compania celor de la Anzhi şi are mari şanse să treacă în sferturi. AZ se clasează pe locul 7 în Eredivisie, în timp ce rivali lor de mâine seară se află  pe ultimul loc în clasamentul din Rusia.

FC Porto-Napoli=pauză sau final 2
Echipa portugheză va avea un meci foarte dificil în faţa celor de la Napoli deşi joacă pe teren prorpiu. Echipa lui Higuain, Napoli se află pe locul 3 în Italia şi se află printre favoritele la câştigarea trofeului Europa League.

FC Basel-Red Bull Salzburg=X2
-În acest meci se întâlnesc ocupantele primului loc din campionatele Austriei şi al Elveţiei, însă după meciurile din şaisprezecimi cei de la Salzburg sunt favoriţi cerţi. În runda trecută Salzburg i-a umilit pe campionii Olandei, Ajax Amsterdam iar în campionat au 5 victorii în ultimele 5 mecirui, în timp ce Basel are în ultimele 5 meciuri 2 victorii si 3 egaluri.

Sevilla-Real Betis=1
Derbyul oraşului Sevilla se joacă şi în optimile Europa League, iar cei de la FC Sevilla sunt favoriţi pentru calificare. Rivali lor, Real Betis se află pe ultimul loc în La Liga şi le va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare în timp ce Sevilla se află pe locul 7 şi se luptă pentru locurile de Europa.

Marius Ghencea

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here