Mâine este o nouă zi plină de fotbal şi aşa cum v-am obişnuit vă oferim cele mai interesante pronosticuri.

Cambuur -Vitesse=x2

-Vitesse are o cotă foarte bună pentru o victorie, peste 2 iar o victorie a lor este foarte posibilă. Înaintea acestui meci, Vitesse se află pe locul 4 în prima ligă din Olanda, în timp ce adversarii lor de mâine sunt pe locul 12. Vitesse are în ultimele 5 meciuri o victorie, două egaluri şi două înfrângeri iar Cambuur are în acelaşi interval o victorie, trei egaluri şi trei înfrângeri.

Vorskla -Sahtior=2 

-Sahtiorul lui Mircea Lucescu se află pe primul loc în Ucraina, la trei puncte de echipa de pe locul 2 şi tocmai de aceea nu îşi permite nici un pas greşit. Echipa cu care joacă mâine, Vorskla se află pe locul 6. Sahtior are în ultimele 5 meciuri 4 victorii şi o înfrângere, iar cei de la Vorskla au o victorie, două egaluri şi două înfrângeri.

Zenit -FC Krasnodar=1

-Zenit este obligată să câştige dacă îşi doreşte un nou titlu de campioană în Rusia, deoarece în acest moment se află pe locul secund, la un punct distanţă de liderul Lokomotiv.  De cealaltă parte, Krasnodar se află pe locul 6 şi se luptă pentru a prinde la finalul sezonului un loc de cupă europeană. Zenit are în ultimele 5 meciuri trei victorii, un egal şi o înfrângere iar cei de la FC Krasnodar au două victorii, un egal şi două înfrângeri. Marius Ghencea

Distribuie:15020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here