Gigi Becali e arestat de aproape un an de zile, timp în care afacerile sale au continuat să meargă, însă nu aşa cum ar fi trebuit. Deşi despre el se crede că e omul care jonglează cu milioane de euro, cum făcea când era în libertate, se pare că acum Gigi are probleme ca toţi oamenii de rând. Patronul Stelei are de plătit unele credite către o bancă din România, Mai precis, Gigi Becali are trei credite mari.

În total, valoarea creditelor se ridică la aproape 2,5 milioane de euro, iar anul la care Gigi s-a împrumutat de la bancă a fost 2007. La data respectivă, latifundiarul s-a obligat că va plăti eșalonat toate datoriile în cinci ani, însă în 2012 el a cerut o prelungire de încă cinci ani, semn că lucrurile nu au mers atât de bine financiar precum se aștepta.

Noul termen limită stabilit cu banca este pentru 2017, când toți banii ar trebui să fie returnați, însă rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla. Gigi Becali este după gratii din primăvara anului trecut și nu se ştie cum îi vor merge afacerile în continuare.

Distribuie:17010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here