Echipa Rapid Bucureşti a evitat intrarea în faliment după ce Tribunalul Bucureşti a aprobat planul de reorganizare al clubului. După această decizie Rapidul îşi poate depune dosarul de licenţiere, pentru a primii dreptul de a evolua în Liga 1.

“În baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolvenţei, confirmă planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid – în insolvenţă. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie”, se arată în soluţia dată de completul de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

Părţile din acest dosar pot face recurs în termen de şapte zile de la comunicare. Unul dintre avocaţii celor trei jucători Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu a declarat că va face recurs la decizia Tribunalului Bucureşti.

După decizia Tribunalului Bucureşti, FC Rapid va putea depune în cursul zilei de astăzi, data limită, documentaţia necesară pentru a obţine licenţa pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I. În situaţia în care instanţa ar fi respins planul de reorganizare, FC Rapid ar fi intrat în procedură de faliment şi ar fi fost retrogradată în Liga a IV-a.”

Chiar dacă planul de reorganizare a fost aprobat, se pare că Viorel Moldovan nu îşi mai doreşte Rapidul.

“Din ce ştiu eu, Viorel Moldovan nu mai este interesat de acţionariatul clubului, însă poate se răzgândeşte. Mie, într-o discuţie aşa mi-a spus. Dacă-şi schimbă optica, atunci ar fi minunat. Există alţi potenţiali investitori interesaţi, aşteptăm să vedem. Am evitat falimentul, ar fi o nebunie să nu se realizeze promovarea pe teren”, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

Marius Ghencea

Distribuie:3030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here