Rapidul pare că a trecut pentru moment peste problemele financiare, dat fiind faptul că giuleştenilor le-a fost aprobat planul de reorganizare. Şi din punct de vedere sportiv Rapidul o duce mai bine, fiind aproape de o revenire în Liga 1. Suporterii rapidişti se întreabă cu ce bani va reuşi formaţia alb-vişinie să reziste în prima ligă. Răspunsul a fost oferit de un fost jucător al Rapidului, Dănuţ Lupu.

“Am auzit o chestie foarte interesantă joi dimineaţă. Am primit unele informaţii conform cărora Copos ar urma să revină. Ce dacă se află în puşcărie? Vă spun sigur, clubul va fi salvat. Ar fi păcat să dispară. Probabil se aşteaptă ca Rapidul să promoveze, să revină oficial în Liga 1. Eu am aşa am auzit, că revine Copos… Păi, să vă spun sincer, el nu a cedat niciodată acţiunile. Este în continuare patronul Rapidului”, a declarat pentru FANATIK.RO, fostul mijlocaş al Rapidului, campion cu formaţia giuleşteană în 1999.

Dacă spusele lui Lupu se vor adeveri, Copos va conduce clubul prin intermediul fiicei sale, Alexandra. De altfel, Alexandra se ocupă în acest moment de toate afacerile tatălui său până la ieşirea lui din închisoare.

 

Distribuie:23000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here