Dezastrul de joi seară din Cupa României, când Dinamo a pierdut în faţa Stelei cu scorul de 5-2 face primele victime la Dinamo. Astfel antrenorul Flavius Stoican s-a hotărât să-i pedepsească pe cei mai slabi oameni ai derbyului cu Steaua.

Făcut vinovat pentru minim 3 goluri din cele 5 încasate de Dinamo, Cristi Bălgrădean va lua loc pe banca de rezerve. Acesta va fi înlocuit cu portarul macedonean Naumowski.

În afară de Bălgrădean pe bancă vor lua loc şi alţi trei titulari din meciul de joi: Ştefan Bărboianu, Constantin Grecu şi George Ţucudean.

Cei trei au făcut un joc foarte slab şi au fost criticaţi de toată suflarea dinamovistă, inclusiv de legenda câinilor, Cornel Dinu.

În locul lor vor intra în teren tinerii Ionuţ Şerban şi Steliano Filip dar şi nou venitul Bilinski.

Un alt dinamovist care nu va prinde următorul meci al echipei sale este fundaşul Durimel, acesta părăsind joi terenul accidentat iar locul său va fi luat de Adrian Popa II, cel care l-a schimbat la meciul din Cupă.

Dinamo va întâlni în următorul meci de campionat Petrolul Ploieşti. În acest moment cele două echipe sunt vecine de clasament, cu o diferenţă de 8 puncte între ele. Petrolul e pe 3 şi Dinamo pe 4.

Meciul se va disputa duminică de la ora 20:30 şi va fi transmis de DigiSport.

Marius Ghencea

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here