O echipă de procurori germani a făcut şase percheziţii în localitaţile sucevene Rădăuţi şi Frătăuţii Vechi într-un dosar ce îi vizează pe doi suceveni acuzaţi că au detonat patru bancomate pe teritoriul Germania, reuşind să fure din interiorul lor suma totală de 500.000 de euro.

O echipă de procurori germani, împreună cu procurorii şi poliţiştii suceveni au făcut mai multe percheziţii în municipiul Rădăuţi şi în comuna Frătăuţii Vechi, din judetul Suceava, într-un dosar privind destructurarea unor grupări infracţionale care activează la nivel european, potrivit adevarul.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu procurorii nemţi şi mai mulţi poliţişti suceveni au făcut şase percheziţii la locuinţele şi societăţile inculpaţilor Radu Luchian, de 40 de ani, din Frătăuţii Vechi şi Remus Buzic, de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi. Cei doi indivizi sunt arestaţi în Germania fiind acuzaţi că în perioada aprilie – septembrie 2014 au spart patru bancomate din oraşele Volkingen şi Scarkrucken, pe care în prealabil le-au aruncat în aer după ce introduceau în interiorul lor gaz inflamabil.

Anchetatorii nemţi au estimat că cei doi, prin detonarea celor patru bancomate, au produs un prejudiciu în valoare de 500.000 de euro.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

3 COMMENTS

  1. e dezastru ce se intampla,mai in toate cazurile facute de romani e implicat un moldovean sau un oltean.astia se cred in jungla. 8  2

  2. Sa fim serioși. ..Și sa nu facem rasism intre regiuni:)din toate zonele tarii ..Roman sau țigan. .Sunt grupări dinastia care fac câte cv pe undeva…visul romanesc de a se îmbogății peste noapte ai face sa acționeze fără nicio grije…Toți avem în sânge acest instinct animalic de vanat:)))dar numai unii au tupeu sa vâneze. ..10 pt olteni și moldoveni:)sunt oltean ce pana mea..suntROMAN €€€€€$$$$$ Voteaza acest comentariu: 4  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here