Sondajul ”Cine este cea mai frumoasă studentă de la Universitatea Babeș–Bolyai?” și-a desemnat câștigătoarea. Ruxandra Mutulescu a fost desemnată cea mai frumoasa studenta de la UBB Cluj. Cu un număr de 822 de voturi, ea s-a poziționat pe primul loc, la o distanța semnificativă de ocupantele locului doi și trei. Sondajul a fost promovat în grupurile de Facebook al Universității Babeș Bolyai, iar la vot au participat 3.423 persoane.

Studenta spune ușor intimidată că nu se aștepta să fie nominalizată, dar că asta a fost o surpriză foarte plăcută. Este încrezătoare în forțele proprii, nu are prieten și spune că băiatul ideal ar trebui să fie ”deschis, amuzant, fidel și matur”. Citește aici interviul realizat cu ocupanta locului întâi.

Pe locul doi s-a clasat Laura Munteanu cu 602 voturi, iar pe al treilea Cristina Pop. Aceasta a reușit să adune 415 voturi. Vezi aici clasamentul final.

Sondajul s-a desfășurat pe perioada 17 februarie- 8 martie și a adunat peste 3.423 de voturi și 614 like-uri. Pe aceasta cale onlinereport.ro le spune ”La mulți ani”, de 8 martie tuturor participantelor și le reamintește că în toate se ascunde o frumusețe aparte.

Pe același model, onlinereport.ro a realizat și topul ”Cine este cel mai frumos student de la UBB” unde a câștigat Liviu Bizau.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here