În momentul în care a fost adus de Steaua în Liga 1, italianul Federico Piovaccari nu a fost privit cu foarte mare încredere, însă după cele 15 goluri marcate a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din Ghencea.

Deşi împrumutul jucătorului de la Sampdoria expiră la sfârşitul sezonului, roş-albaştrii doresc ca Piovaccari să continue alături de ei şi în sezonul următor. Termenii actuali ai înţelegerii vor trebui însă renegociaţi, iar rămânerea atacantului în România depinde de mai mulţi factori.

În acest moment, clubul din Ghencea suportă doar 210.000 de euro din salariul de 700.000 pe care Piovaccari îl are la Sampdoria. Gruparea din Serie A este decisă să renunţe la atacant doar dacă Steaua va fi de acord să suporte minimum 50 % din remuneraţia fotbalistului, adică 350.000 de euro! Efort financiar care nu ar fi o problemă pentru Gigi Becali, Steaua urmând să adune aproximativ 30 de milioane de euro la capătul acestui an competiţional.

Chiar dacă Steaua ar fi dispusă să accepte condiţiile puse de Sampdoria, trebuie să se grăbească deoarece evoluţiile lui Piovaccari au stârnit interesul mai multor echipe, în acest moment el având o ofertă foarte importantă din Rusia.

“Cei de la Steaua trebuie să se grăbească dacă îl vor pe Piovaccari şi din sezonul următor. A avut un sezon excelent, a marcat 15 goluri şi are oferte atât din Italia, cât şi de la o grupare puternică din Rusia. Pentru un transfer definitiv, în opinia mea, Steaua trebuie să plătească minimum un milion de euro. Dar, totul se negociază”, a spus Stefano Salvini, agentul jucătorului.

Distribuie:13010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here