Mai multi ofiteri din Garda Nationala din Utah sunt anchetati in prezent, dupa ce au permis unor fotomodele sa intre in baza Camp Williams si sa filmeze in bikini.

Modelele filmau pentru un calendar, Hot Shots Calendar 2015, si in imagini pot fi vazute in tancuri sau tragand cu arma, dupa cum arata inregistrarea postata de China Topix.

Potrivit lt. col. Steven Fairbourn, ancheta a aratat ca un ofiter a fost cel care le-a permis accesul in baza, chiar daca nu era autorizat sa ia aceasta decizie. Acesta ar fi trebuit sa se adreseze unui superior, ceea ce nu a facut.

Potrivit lui Fairbourn, modelele nu au folosit arme de foc in interiorul bazei. Ele pot fi vazute insa invatand sa le manuiasca de la oameni in uniforma.

Orice soldat care nu a respectat protocolul va suferi consecintele, a mai spus acesta. Deocamdata nu se stie cati oameni in uniforma vor fi sanctionati.

Cei care au realizat calendarul incendiar cu femei sexy, acestea purtand arme inclusiv la bikini si cel putin una putand fi vazuta topless la un moment dat, sustin ca o parte din banii obtinuti din vanzarea calendarelor va ajunge la veteranii raniti in lupta.

Cat despre Garda Nationala din Utah, aceasta a transmis scuze publice vineri pentru implicarea in sedinta foto pentru realizarea calendarului.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Abonare
Distribuie:6000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here