La fel ca zona sensibila din jurul ochilor, fruntea este folosita des, pentru incruntari, ingrijorari, surprize, setul complet de expresii faciale. Sa vedem cum o putem ajuta sa arate mai bine si sa fie mai fina.

Cremele anti-rid contin peptide si retinol care stimuleaza productia de colagen a pielii si ajuta la estomparea ridurilor.

Aplica machiajul in straturi. Foloseste o baza de machiaj care reflecta lumina intrucat ajuta la camuflarea liniilor , aplica  un fond de ten lichid si usor transparent . Baza impiedica machiajul sa se infiltreze in liniile fine ale pielii.

Adopta o noua coafura –  cu un breton. Acest artificiu stilistic este  fin si elegant,  menit sa ascunda privirii acele riduri nesuferite.

Antrenamentele faciale. Incepe prin a-ti ridica sprancenele cat mai mult, apoi, incepand din partea superioara a fruntii, catre sprancene, trece-ti degetele de sus in jos ca si cum ai incerca sa le impingi la loc, dar cu blandete.

Cand degetele ajung la sprancene, relaxeaza-ti fruntea si aluneca degetele inapoi in sus, ca si cum ai incerca sa-ti urci sprancenele la loc. Repeta fiecare repriza de zece ori in fiecare zi.

YOGA FACIALA

Iar daca nu sunteti complet increzatoare in aceste metode, puteti incerca cu siguranta unele dintre cele mai moderne tehnici, precum yoga faciala, dupa cum se explica in videoclipul de mai jos.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here