Pasagerii trenului Petroşani – Lupeni au trăit clipe de groază în această dimineaţă. Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a aşezat capul pe şina de cale ferată şi a murit decapitat de roţile trenului.

Îngroziţi de tragedie, oamenii au anunţat imediat autorităţile. Pompierii s-au deplasat la locul incidentului, însă nu au putut decât să constate decesul bărbatului. ”Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim în zona stadionului din Petroşani, unde o persoană de sex masculin a fost călcată de un tren de călători. Ajunşi la faţa locului cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor am constat decesul victimei”, a declarat maiorul Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul TF au concluzionat că bărbatul în vârstă de 60 de ani s-a sinucis. “Din declaraţiile martorilor a fost vorba de sinucidere. Când a văzut că se apropie trenul, cu câteva secunde înainte, bărbatul şi-a aşezat capul pe şina de cale ferată, iar mecanicul nu a mai putut face nimic să oprească tragedia. Capul i-a fost retezat, iar bărbatul a murit pe loc”, a declarat insp. Constantin Bălţatu, Poliţia TF Hunedoara.

Trupul neînsuflețit al omului a fost transportat la morga spitalului de Urgență din Petroșani pentru efectuarea necropsiei.

Sursa

Distribuie:11000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here