Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a dat în judecată postul de televiziune Antena 3 şi mai multe persoane, cerând daune de 250.000 de euro pentru atac la viaţa personală.

Plângerea a fost depusă miercuri la Judecătoria sectorului 1 din Capitală. Şefa DNA a decis să depună plângerea ca urmare a unei emisiuni difuzate la sfârşitul săptămânii trecute de postul Antena 3, în cadrul căreia s-au făcut mai multe afirmaţii neadevărate la adresa sa, afirmaţii legate de o presupusă sumă de bani ce ar fi ajuns la ea de la familia lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.

Concret, săptămâna trecută, Bercea Mondial a spus, din duba Poliţiei, că ar fi dat 2 milioane de euro pentru eliberarea sa, bani ce ar fi ajuns la Codruţa Kovesi, la Livia Stanciu, preşedinta Curţii Supreme dar şi la Vasile Blaga, liderul PDL.
După această afirmaţie, Laura Codruţa Kovesi a declarat pentru Digi24 că atunci când i s-a cerut lui Bercea Mondial să scrie despre acest lucru în declaraţie, interlopul ar fi refuzat categoric să facă acest lucru.
De asemenea, în urma acestor declaraţii, Kovesi a înaintat o plângere şi la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în care a cerut să sesizeze Inspecţia Judiciară pentru a apăra imparţialitatea şi independenţa justiţiei.

Sursa

Follow
Distribuie:42000

1 COMMENT

  1. pacat ca n-avem oameni de valoare in PE,scandalul asta trebuie sa zguduie Parlamentul European si beneficiarii directi ai ticalosiilor savarsite de clanul interlop Basescu(recte Angela Merkel,Barosso,Viviane Reding ,Martin Schulz etc).toata pleava asta care se pretind “lideri ai democratiei”au sustinut un infractor impotriva propriului popor la putere in schimbul unor avantaje banesti personale sau de grup,macar scarbele americane au in Constitutie prevazut ca ei trebuie sa fie lacuste care jefuiesc tot ce pot in folosul poporului lor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here