Julia Crouch susţine că flirtul cu alte persoane poate fi amuzant şi sporeşte încrederea în sine, atâta vreme cât nu se transformă în altceva şi nu ameninţă fundamentele relaţiei, conform dailymail.co.uk.

Căsătorită de 25 de ani, Julia Crouch a precizat, de asemenea, că sexul este important pentru o relaţie pe termen lung, indiferent de vârstă, aceasta spunând că intimitatea cu partenerul ajută la rezolvarea conflictelor şi favorizează o mai bună comunicare între parteneri.

Un alt factor important al consolidării relaţiei îl reprezintă împărţirea responsabilităţilor legate de treburile casnice, de creşterea copiilor, dar şi administrarea împreună a banilor, indiferent de veniturile fiecăruia.

“Uneori, eu câştig mai mult, alteori, soţul meu. Nu avem decât un singur cont bancar – ei bine, uneori era un cont fără acoperire – şi puneam banii la comun”, a spus Julia Crouch în cartea sa.

O relaţie de lungă durată, în afară de iubire şi comunicare, se bazează în general pe câteva reguli de bază:

 Păstraţi legătura cu prietenii şi întâlniţi-vă cu aceştia fără partenerul de viaţă – este important să aveţi şi să acordaţi libertate, astfel încât să rămâneţi voi înşivă şi să nu vă sufocaţi partenerul de cuplu.

Nu trebuie să credeţi niciodată că relaţia va merge de la sine şi că nu aveţi nevoie să depuneţi eforturi constante pentru menţinerea acesteia.

Învăţaţi şi descoperiţi mereu lucruri noi unul despre celălalt, încercaţi să vă surprindeţi partenerul şi, pe cât posibil, să organizaţi vacanţe în doi, chiar dacă aveţi copii.

Discutaţi cu partenerul de viaţă lucrurile care vă deranjează, dacă se poate cât mai curând, nu lăsaţi resentimentele să se adune şi găsiţi o rezolvare împreună.  Spuneţi “te iubesc” partenerului cât mai des, dar nu transformaţi acest sfat într-o îndatorire – uneori, gesturile sunt mai importante decât cuvintele.

 

Follow
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here