Studenţii unei facultăţi de artă au fost şocaţi după ce profesoara lor le-a arătat un clip extrem de controversat în care se afla chiar ea, pe scenă, recurgând la o serie de gesturi explicite şi şocante, mimând actul sexual şi urinând pe scenă.

Tinerii veniţi la cursul de teatru al Universității Regina Maria, din Londra, au avut parte de un moment şocant când profesoara lor, Lauren Barri Holstein, le-a arătat unul dintre proiectele sale artistice recente, potrivit Mirror.

Astfel, este vorba de piesa de teatru numită “Splat!”, unde profesoara de teatru a simulat masturbarea cu un tampon direct pe scenă, s-a zvârcolit goală și a urinat pe podea. Mai mult, ea și-a scos un prezervativ din vagin și l-a umflat. Ulterior, ea și-a introdus un mâner de cuțit între picioare ca apoi să se filmeze goală în timp ce atârna de tavan. Imaginile i-au şocat pe studenţi, mai ales că a fost vorba de boboci.

Era ireal. Sincer, n-am știut cum să reacționez. Nu cred că o voi mai putea privi în ochi, este foarte ciudat“, a declarat unul dintre tineri.

“Este foarte pasională în expunerea așteptările adânc înrădăcinate ale societății, așa că o să fac abstracție de judecata mea și voi aștepta până o voi cunoaște mai bine ca profesoară“, a explicat un alt student, care pare să fi fost încântat de prestaţia actriţei.

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here