Ninsoarea nu este doar prilej de bucurie şi semn de rod bogat pentru culturile pământului, ci şi un instrument util în

descifrarea personalităţii. Psihologii au găsit o nouă metodă de interpretare a fulgilor de zăpadă, care îi ajută să descopere personalităţile noastre unice. Cu acest test fulg de nea jucăuş, poţi afla ce anume te deosebeşte de ceilalţi.

Alege fulgul care îţi place cel mai tare şi află ce anume este atât de special la tine!
1. Eşti unică pentru că eşti înţeleaptă!
Dacă ai ales primul fulg de zăpadă, modelul minimalist, atunci înţelepciunea ta te diferenţiază de cei din jur.
Spre deosebire de majoritatea oamenilor, tu ai descifrat deja multe dintre secretele vieţii.
Nu încerci şi nici nu îţi place să complici lucrurile mai mlt decât e cazul. Eşti o raritate printre cei din jurul tău, pentru că te poţi bucura de lucrurile simple, obişnuite, pe care fiecare zi ţi le oferă.

Nu obişnuieşti să te plângi aproape de nimic, te bucuri de simplitate, ba chiar găseşti fericire în ea.
Precum un fulg de nea care cade uşor pe pământ, eşti tăcută şi liniştită, te bucuri pentru simplul fapt că ţi-a fost dat să trăieşti.

Test fulg de nea. Dezvăluie ce personalitate ai
2. Eşti unică pentru că eşti liberă!
Dacă la acest test fulg de nea ai ales al doilea model, steluţa cu colţuri, ţii mult la libertatea ta.

Nu te laşi condusă de reguli şi aşteptări, aşa cum face majoritatea oamenilor. Faci exact ceea ce simţi că e corect şi ţii foarte mult la independentă în viaţa ta. Eşti o raritate tocmai pentru că nu te deranjează dacă şi cum te judecă lumea, nu ţii aproape deloc la opinia celor din jur.

Citește și:  Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti

Exact ca un fulg de nea, te laşi purtată de vânt, te încântă necunoscutul, mai ales pentru că este un sentiment atât de eliberator!

3. Eşti unică pentru că ai curaj!
Eşti îndrăzneaţă şi îţi plac provocările! Spre deosebire de ceilalţi, eşti dispusă să spui sau să faci orice îţi doreşti. Nu încerci să mergi pe drumuri deja bătătorite doar pentru a-i mulţumi pe ceilalţi. Dacă tu crezi că ai dreptate, îţi vei susţine opinia!

Eşti o raritate pentru că eşti absolut neînfricată şi nimeni nu te intimidează. Exact ca un fulg de zăpadă, îţi urmezi propriul drum, chiar dacă alţii te îmbrâncesc. Zbori singură pentru că aşa îţi place!
Test fulg de nea. Dezvăluie ce personalitate ai
4. Eşti unică pentru că eşti inteligentă!
Dacă ai ales la acest test fulg de nea modelul numărul 4, cel mai complex dintre toate, alcătuit din diferite forme geometrice, complexitatea lui se aseamănă minţii tale.

Îţi place să elaborezi conexiuni interesante şi să vii cu teorii uimitoare. Eşti capabilă să asimilezi o mulţime de informaţii, toate deodată, şi observi anumite tipare acolo unde alţii nu văd nimic deosebit.

Eşti o raritate pentru că ai abilitatea de a gândi fără limite şi preconcepţii – te scuturi de ele şi poţi vedea limpede. Întreaga lume îţi apare deschisă şi clară. Precum un fulg de nea, eşti mai mult decât fericită să contribui la ceva măreţ, îţi place să simţi ca şi tu contezi măcar puţin.

5. Eşti unică pentru că eşti curioasă!
Uite cum este creat acest fulg de nea: ca o pânză de păianjen, nu ştii care este punctul de start şi cum de s-au unit liniile atât de armonios – eşti curioasă să afli, să descoperi! Spre deosebire de majoritatea oamenilor, tu eşti cu adevărat interesată şi

Citește și:  Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

deschisă către lumea care te înconjoară. Nu judeci fără să cunoşti faptele foarte bine şi eşti mai mult decât încântată să pasesi în afara zonei de confort pentru a încerca ceva nou.
Eşti o raritate datorită abilităţii tale de a asimila în acelaşi timp o mulţime de locuri, sunete şi idei noi, fără să te simţi copleşită. Exact ca un fulg de nea, crezi cu tărie că viaţa este mai degrabă o călătorie, nu o destinaţie.

Test fulg de nea. Dezvăluie ce personalitate ai
6. Eşti unică pentru că eşti răbdătoare!
Nu te grăbeşti nicăieri. Eşti capabilă să savurezi fiecare moment al vieţii şi nu te deranjează să aştepţi ca în calea ta să răsară în sfârşit ceva bun. De fapt, aşteptarea te face şi mai bună.

Eşti o raritate pentru că eşti capabilă să te dai cu un pas înapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu. Refuzi să te laşi cuprinsă de nelinişte sau nerăbdare. Precum un fulg de nea, îţi iei tot timpul din lume ca să ajungi la destinaţie. Ştii cum se spune: ca lumea nu aşteaptă după tine. Ei bine, pe tine te aşteaptă!

Micii şi drăgălaşii fulgi de nea au dezvăluit lucruri interesante despre personalitatea ta şi ţi-au arătat de ce eşti unică. Suntem curioşi să aflăm dacă acest test fulg de nea ţi-a ghicit trăsăturile!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here