O veste bombă a zguduit tot showbizul azi dimineață: prezentatorul Răzvan Simion s-a despărțit de soția lui pentru cântăreața Lidia Buble, cu 13 ani mai mică decât el.

Fără să știe că va fi pusă într-o astfel de situație opt ani mai târziu, Diana, soția lui Răzvan Simion a acordat un interviu, în 2007, despre posibilitatea ca soțul ei s-o părăsească.

La momentul era foarte convinsă că acest lucru nu se va întâmpla pentru că, cităm “Răzvan e de casă prin construcție”, a declarat ea pentru site-ul desprecopii.com.

Interesantă este reacția ei în fața posibilității de a fi înșelată de Răzvan.

“Eu merg pe principiul “dacă un bărbat te lasă, nu era pentru tine”. Sunt foarte orgolioasă, nu aș plânge niciodată după un bărbat. Cred că în momentul în care ar călca strâmb, pur și simplu ar muri totul…nici nu ar trebui să mă chinui”, a mai spus Diana în acel interviu.

Apropiații cuplului susțin că Diana și Răzvan locuiesc separat de câteva luni, iar divorțul este iminent.

După apariția materialelor, Răzvan Simion a fost abătut la emisiunea de astăzi și destul de tăcut. Probabil că dezvăluirile nu i-au picat prea bine matinalului. În plus, vedeta a făcut și un comentariu referior la secretul divulgat.

“În septembrie, octombrie, ce mai ies eu din ziare…”, a spus cu amărăciune Răzvan știind că va fi o bună perioadă de timp în atenția presei.

Altfel, Dani a completat amarnic câteva minute mai târziu: “Azi eu sunt un superstar! Nu am loc de Răzvan, dar o să încerc!”.

Răzvan Simion și soția lui Diana formau un cuplu de 15 ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii Ianca și Tudor.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here