Simona Halep s-a retras de la Brisbane, iar prezenţa sa laSydney, ultimul turneu important înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open, este incertă. În acest context, românca riscă să piardă locul în clasamentul mondial.

În prezent, constănţeanca de 24 de ani are peste 800 de puncte în faţa ocupantei locului 3 în ierahia WTA, Garbine Muguruza. Diferenţa s-ar putea reduce, însă, dramatic dacă iberica se va impune la Brisbane, unde a devenit principala favorită.

Astfel, la începutul săptămânii viitoare, Halep va avea 5.880 de puncte, iar Muguruza, care în prezent are 5.200 de puncte, s-ar apropia la doar 210 puncte, în cazul în care se va impune la Brisbane, informeaza digisport.ro.

În aceste condiţii, Halep ar putea fi obligată să lupte cu jucătoarea din Spania pentru a-şi păstra locul 2, la Sydney, turneu la care nu este încă sigură că va putea participa.

Deocamdată, Simona trage tare la antrenamente, sperând să se refacă la timp pentru a putea juca la Sydney, scopul fiind să-şi intre în ritm înainte de Australian Open.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here