Yahoo, mai tare ca Google. A avut cei mai mulți unici în 2013

Home > Yahoo, mai tare ca Google. A avut cei mai mulți unici în 2013

Deşi acest eveniment nu a mai avut loc de foarte mult timp, în luna decembrie, website-ul Yahoo a atras mai mulţi vizitatori unici decât Google.

În ultimul an, Yahoo a făcut câteva achiziţii importante, şi-a schimbat logo-ul şi a modificat semnificativ faţa mai multor servicii online pe care le oferă. Cu toate că aceste schimbări nu s-au reflectat neapărat în creşteri substanţiale de venit, important este că au avut alt efect mult dorit de companie – atragerea de trafic.

Cel mai recent studiu ComScore, publicat pentru luna decembrie, a clasificat Yahoo ca fiind cea mai importantă entitate web la sfârştiul lui 2013. Această menţiune a fost integrată într-un top 50 cu proprietăţi online ce include atât reţele sociale şi motoare de căutare, cât şi site-uri de ştiri sau alte pagini web obişnuite. Audienţa sortată pentru această activitate a inclus nu mai puţin de 224 de milioane de internauţi din Statele Unite ale Americii. Yahoo este în vârful piramidei cu 195 de milioane de vizitatori unici, urmat îndeaproape de Google, care se află pe locul al doilea cu 192 de milioane.

Pentru prima oară de ceva timp, Yahoo a depăşit toţi giganţii importanţi din industrie. Facebook, de exemplu, care este prima reţea de socializare din top, ocupă locul al treilea cu 140 de milioane de vizitatori. Următorul site de socializare din top, LinkedIn, ocupă poziţia cu numărul 20 în top cu ,,doar” 45 de milioane de unici. Twitter este pe locul 24 cu 39 de milioane.

 

sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here